Kako dodati proizvode na listu želja i poslati upit?

1. Registracija i prijava

Kliknite na link "Prijavite se" na bilo kojoj stranici, gore desno. Ako ste postojeći korisnik, upišite podatke za prijavu. Ako ste novi, ispunite potrebne podatke za registraciju. Nakon toga kliknite na link "Vaš račun".

2. Stvaranje nove liste želja

Na stranici vašeg računa, s desne se strane nalazi poveznica "Moje liste želja". Kliknite na nju.

Ispod naslova "nova lista želja" nalazi se polje za upis imena. Upišite ime liste (npr. moj popis 1, satelitske antene, lista A, itd) i zatim kliknite na plavi gumb "Snimi". Vaša je lista želja sad stvorena i njoj možete pristupiti svaki puta kad se prijavite na Zsat web stranice.

3. Stavljanje proizvoda na listu želja

Proizvode možete ubaciti na listu želja na više načina:

A) Putem kategorije: otiđite u kategoriju koja vas interesira (glavni izbornik na vrhu stranice - poveznice katalog ili profesionalna oprema). Svaki proizvod unutar kategorije ima ispod slike i naziva poveznicu "Dodaj listi želja". Klikom na nju proizvod se sprema u vašu listu želja, odmah.

B) Na stranici svakog pojedinog proizvoda: poveznica "dodaj listi želja" nalazi se s desne strane. Klikom na nju također trenutno spremate proizvod u vašu listu želja.

Nakon što ste kliknutli, pojavit će se obavijest o uspješnom stavljanju proizvoda na listu želja. Kliknite na mali X gore desno ili izvan poruke kako biste ju uklonili i vratili na stranicu.

4. Slanje upita s listom želja ZSAT web shopu

Kad ste ispunili listu želja sa svim proizvodima koji vas interesiraju, otiđite ponovo u vaš račun (poveznica gore desno na svakoj stranici). Pod listama želja vidjet ćete sve liste koje ste stvorili. Kliknite na ime vaše liste želja (na slici dole je to npr. 'moj popis 1'.

Otvorit će se mogućnost slanja liste želja, kao i stalni link (poveznica) na istu. Također, vidjet ćete sve proizvode na listi.

Kliknite na plavi gumb "pošalji ovu listu želja".

Pojavit će se konačna potvrda: klikom na plavi gumb "pošalji", listu želja ćete poslati na našu e-mail adresu. Odgovorit ćemo vam što je prije moguće. Hvala vam na interesu!